Promaster

Avancerat CPIM system (Configurable Product Information Management) for technical data

Promaster är ett CPIM-system som möjliggör enkel hantering av produktdefinition och produktinformation för konfigurerbara produkter.

Med Promaster hanterar du all produktinformation på ett ställe och kan använda den överallt.
Promasters specialitet är att hantera teknisk data för produkter med många varianter. Promaster hanterar vanlig produktinformation såsom dokument och bilder, och mer teknisk data som behövs för att presentera eller beräkna teknisk data för produkter.

Promaster samlar all information om företagets produkter på ett ställe och gör det enkelt att hantera informationen.

Grundläggande för Promaster är att alla produkter definieras av de val som går att göra på produkten, sedan de alternativ som är tillgängliga för produkten. För en väldefinierad produkt är det enkelt att länka produktdata. Hanteringen av produktdata sker på ett generellt sätt vilket gör den mycket flexibel och kan anpassas för många olika sorters produkter. Systemet klarar av att hantera komplexa produkter där varje variant av produkten inte behöver ha ett traditionellt artikelnummer.

 


Produktinformationen kan användas till:

Webbplatser

Produktblad

Produktkatalog

Prislista

Säljkonfigurator och produktvalsprogram

CAD, ERP, CRM eller andra system

Några av våra kunder

Promaster funktioner

Hantering av produktinformation

Hantering av produktinformation

CPIM-system (Configurable Product Information Management) för enkel hantering av produktinformation och produktdata för konfigurerbara produkter. Tydlig överblick och lätt att hålla produktinformationen uppdaterad.

Använt överallt

Använt överallt

Promaster är det centrala navet för all produktinformation och teknisk data. Använd informationen för kataloger, webb eller beräknings- och konfigurationsprogram.

Ingen installation

Ingen installation

Promaster kan användas direkt som en molntjänst, ingen installation eller separat drift behövs.

Versionshantering

Versionshantering

All information som lagras i Promaster är fullständig versionshantering. Detta innebär att du kan ha flera versioner av varje produkt så att du till exempel kan ha en version i produktion samtidigt som du lägger till nya funktioner på en testversion.

Distribuerad data

Distribuerad data

Promaster stöder distribution av dina data på flera servrar så att du kan skala upp när det behövs mer kraft eller världsomspännande distribution.

Enhetshantering & språkstöd

Enhetshantering & språkstöd

Promaster har stöd för att lagra teknisk data i sin dedikerade typ och enhet, såsom luftflöde i l/s. Typ och enhetsomvandling ingår. Även stöd för SI/IP-enheter.

Möjliga tillval

Installation på plats

Även om Promaster är helt molnbaserat kan vi installera det lokalt på plats om det krävs av säkerhetsskäl, interna policyer eller om ni bara vill ha full kontroll.

Integrationer

Varje verksamhet är unik, därför erbjuder vi tredjepartsintegrationer till de system du arbetar med, till exempel CRM eller ERP. Låt oss veta vad du behöver så ger vi dig en offert.

Anpassade plugins

Om du behöver speciell funktionalitet som inte ingår i Promaster Edit kan vi utveckla kundspecifika plugins för dina behov.

Support

Vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga stöd så att du kan fokusera på det du är bäst på.

Utbildning

För att använda Promaster Edit på bästa sätt erbjuder vi träningspass och utbildning för superanvändare inom din organisation.